Madholdet laver spændende svampe med mystisk grønt stads ovenpå

Madholdet har lært om, hvilke svampe der er spiselige, samt dele af opskriften og deres smag. De har lært meget om svampe og deres betydning for madlavning

I et interview med Silas fra 7. klasse deler han, at madholdet har lært meget om svampe, herunder deres smag, spiselighed, og hvor giftige de kan være.

Efter at have lært om svampene fik eleverne endelig mulighed for at lave mad. Den lækre ret som ses på billedet, er “svampetoast”. Denne ret kan tilberedes med champignon, smør, hvidløg, citron, salt og fløde. Hvis I ønsker opskriften, kan den findes i kogebogen.

Tirsdag planlægger de at tage på tur i skoven for at samle forskellige svampe, som de senere kan bruge i madlavningen. Det er godt, at de har lært, hvilke svampe, der er sikre at plukke og spise. Silas udtaler, at de er godt forberedt til den udfordrende vandretur.

Retten kan anbefales af PR-holdet og mange andre. Luka fra 6. klasse beskriver smagen som “en varm sommerdagsoplevelse” og mener også at den vækker minder fra barndommen. Det var en magisk oplevelse.

Tekst: Noah, Frederik og Luka  Billede: Luka Interview: Noah, Frederik og Silas